Blog Archive

PAVLOVA

PAVLOVA
Size 8" with SPECIAL VANILLA CREAM & Mix fruits

DOLL CAKE

DOLL CAKE

WEDDING CAKE PACKAGE 1 (STACKED)

WEDDING CAKE PACKAGE 1 (STACKED)
Cake size: 7" & 10", Choc Cake / Butter Cake, 10 pcs M size cupcake with cupcake wrapper, styrofoam stand with ribbon & knife with ribbon.

KEK HANTARAN (BUTTERCREAM)

KEK HANTARAN (BUTTERCREAM)

ALMOND LONDON

ALMOND LONDON

SWISS CARAMEL CHEESE CAKE

SWISS CARAMEL CHEESE CAKE
RM80, SIZE 8"/9"(Base: Choc Brownies, Top: Cream Cheese & Swiss Caramel

PRALINE (HURUF)

PRALINE (HURUF)

KEK CHOC KUKUS BERKEJU

KEK CHOC KUKUS BERKEJU
Lembut & sedap!!!

WEDDING CAKE PACKAGE 2 (TIER)

WEDDING CAKE PACKAGE 2 (TIER)
Cake size: 7" & 10", Choc Cake / Butter Cake, 12 pcs M size cupcake with cupcake r wrapper, styrofoam stand with ribbon, knife with ribbon & 4 pcs plastic pillar.

CUPCAKE HANTARAN

CUPCAKE HANTARAN

CHOCOLATE MOIST CAKE GANACHE WITH ROSES

CHOCOLATE MOIST CAKE GANACHE WITH ROSES
RM80 Size 8"

2 STACKED WEDDING CAKE

2 STACKED WEDDING CAKE

CHEEZY MUFFIN

CHEEZY MUFFIN

3 STACKED WEDDING CAKE

3 STACKED WEDDING CAKE

2 TIER WEDDING CAKE

2 TIER WEDDING CAKE
Buttercream - Size 8" & 10"

STRAWBERRY MOIST CHOC CAKE LAYERED WITH CHEESE

STRAWBERRY MOIST CHOC CAKE LAYERED WITH CHEESE
RM95, Size 9"

3 TIER WEDDING CAKE

3 TIER WEDDING CAKE
Buttercream - 8",10" & 12"

CUPCAKE

CUPCAKE

MOIST CARROT CAKE WITH CREAM CHEESE

MOIST CARROT CAKE WITH CREAM CHEESE
RM75 Size 8" (Carrot, Pineapple, Walnut & Kismis)

CHOC WALNUT BROWNIES

CHOC WALNUT BROWNIES

CUPCAKE BIRTHDAY

CUPCAKE BIRTHDAY

CHOCOLATE CHIP FAMOUS

CHOCOLATE CHIP FAMOUS

STEAMED BUTTER CREAM

STEAMED BUTTER CREAM
KEK HANTARAN

CORNFLAKES CLUSTER

CORNFLAKES CLUSTER
HOTSELLING!!!

KEK EDIBLE

KEK EDIBLE

BIRTHDAY CAKE

BIRTHDAY CAKE

STIM CHOC. MOIST CAKE (HOT SELLING!)

STIM CHOC. MOIST CAKE (HOT SELLING!)
SIZE 8" (ROUND) RM75 (Filling: Strawberry Cream Cheese. Topping: Choc Ganache

LOLICHOC

LOLICHOC

RED VELVET CAKE

RED VELVET CAKE
Size 8" RM80 (FILLING: CREAM CHEESE TOPPING: CREAM CHEESE & FRESH CREAM) . 1.5++kg

OREO CHOC

OREO CHOC

STACKED & TIER WEDDING CAKE

STACKED & TIER WEDDING CAKE

PRALINE

PRALINE

ALA OPERA SLICE CAKE

ALA OPERA  SLICE CAKE
36 pcs / RM40 (layered with coffee syrup, buttercream & choc ganache)

Daisypath Vacation tickers

Daisypath Vacation tickers

STRAWBERRY SLICE CAKE

STRAWBERRY SLICE CAKE
36pcs/RM36 Others flavor: mango, blueberry, kiwi, lemon

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE

EGG TART

EGG TART

ASSORTED TART & PIES

ASSORTED TART & PIES
Blueberry Cheese Tart, Choc Cheese Tart, Mini Apple Pie, Merinque Lemon Pie

CHOC GANACHE TART

CHOC GANACHE TART

FRUIT TARTLET

FRUIT TARTLET

4 TIER WEDDING CAKE

4 TIER WEDDING CAKE

FRUIT SLICE CAKE

FRUIT SLICE CAKE
25 pcs / RM38 (Assorted fruit, topping & filling whipping cream)

CHOC SLICE CAKE

CHOC SLICE CAKE
36 pcs / RM38 (Choc Buttercream & decorated with choc button)
Powered by Blogger.

Follow by Email

CREAM PUFF WITH SPECIAL FILLING

CREAM PUFF WITH SPECIAL FILLING
RM35/ 12"x12" box (36 pcs)

RAINBOW CAKE - RM90

RAINBOW CAKE - RM90
Original Recipe. Topping Fresh cream / filling: Cream Cheese, Size 8" tinggi kek 5". Berat 2kg++

Search This Blog

CHOC CARAMEL - 8"

CHOC CARAMEL - 8"
RM75 (HAZELNUT SPONGE CAKE & SALTED CARAMEL CREAM)

RUSSIAN BLACK & WHITE

RUSSIAN BLACK & WHITE
RM95 size 8" (Filling & topping: Choc Ganache & Cream Cheese) 2kg++ So Yummy...

RICH CHOC MUFFIN

RICH CHOC MUFFIN

ECLAIR

ECLAIR
RM38/ 12"x12" box (36pcs)

KEK HANTARAN (FONDANT)

KEK HANTARAN (FONDANT)

BLUEBERRY CHEESE TART

BLUEBERRY CHEESE TART

Friday, December 23, 2011

CHOC MOIST FOR BIRTHDAY

Repeat order oleh Kak Mah, Putrajaya.  Thanks.

Stim Choc Moist Cake filling Strawberry Cheese
Topping: Choc Ganache
Size 7"
Deco: Buttercream

OREO CHOC

Ni satu lagi tambahan order oleh kakak ku tercinta....Along. Serupa lah order last minit, sib baik cik abang soooo understanding, gi lah dia kul 8 mlm kat Yummie, Bangi cari barang. I luv u bang... Along order 100 pcs Oreo Cho...tambahan dgn lolichoc sekali.  BTW thanks along......


Kandungan: Choc Compound, Oreo & Edible Image
RM2.50/pcs

LOLICHOC

Last minit order drp along 50 pcs Lolichoc, Ko suke aje wat cam ni ye long, order mlm ni esok ko suruh antar...


Milk Compound Choc
RM1.50/pcs

BIRTHDAY CAKE


Order dari Kak Ita.
Cake: Choc Moist, filling: Choc Fudge
Saiz 9"

Wednesday, December 14, 2011

SYIOKNYE CUTI......

Last week, wat decision gi bercuti dgn semua family kat Kalumpang Resort Training Centre.  Memang best, aku dah janji dgn anak-anak, pas aku wat kek-kek yang menimbun tu, aku kena bawa dia org gi holiday.  So cari hotel-hotel kat PD semua dah penuh, alih-alih cuba risik kat Kalumpang, yes! sib baik ada lagi.  Aku ambik 2 chalet. Kami pergi dlm 3 kereta, aku sekeluarga, mak & anak darezzz & angah (my sister sekluarga).  Sungai kat sini jenih & bersih, tapi agak deras.  Kolam mandi pun ada disediakan.  Sejuk sungguh, rasa nya air sungai jugak dlm pool tu.  Anak-anak enjoy sungguh.. Mlm tu kami wat bbq. Sewa tong & 2 paket arang RM50.  Aku ambik VIP Suite Chalet.  RM270 semalam.  Jalan nak masuk ke resort ni, kiri kanan ada pokok getah, n the best part is, pokok durian & rambutan bergayutan sana-sini.  Kami dapat gak merasa durian kampung yg baru gugur.  Org kampung situ jual.  Selonggok 5 biji RM10.  Murahkan.... Nak ke sini pun tak jauh sangat. Masuk ikut tol Tanjung Malim. Dari PJ dlm 1 jam aje dah sampai... so next time boleh plan gi sini lagi....














CHOC MOIST CAKE

Thanks Ina dari Kem. Pelajaran, Kompleks E, Putrajaya.


Tuesday, December 13, 2011

4 TIER WEDDING CAKE - BLUE / WHITE

Kek 4 tingkat. utuk wedding di Dewan Kejiranan Presint 9, Putrajaya.



CREAM COLOR

Kek yg teratas pengantin minta letakkan wording utk bg surprise pada kakak nya yang dah bertungkus lumus menjayakan majlis pengantin ini.



Monday, December 26, 2011

MERAH CILI & PUTIH

Tema merah cili yg ke dua.



GOLD & PUTIH

Minggu ni majoriti warna Gold jadi pilihan, dari 6 order 4 drpnya warna gold & 2 lagi tu warna merah cili. Tak de warna lain. Ni order yg nak tema gold yg ke 4.


GOLD & PUTIH



MERAH CILI & PUTIH




GOLD CREME



GOLD MAROON


Friday, December 23, 2011

CHOC MOIST FOR BIRTHDAY

Repeat order oleh Kak Mah, Putrajaya.  Thanks.

Stim Choc Moist Cake filling Strawberry Cheese
Topping: Choc Ganache
Size 7"
Deco: Buttercream

OREO CHOC

Ni satu lagi tambahan order oleh kakak ku tercinta....Along. Serupa lah order last minit, sib baik cik abang soooo understanding, gi lah dia kul 8 mlm kat Yummie, Bangi cari barang. I luv u bang... Along order 100 pcs Oreo Cho...tambahan dgn lolichoc sekali.  BTW thanks along......


Kandungan: Choc Compound, Oreo & Edible Image
RM2.50/pcs

LOLICHOC

Last minit order drp along 50 pcs Lolichoc, Ko suke aje wat cam ni ye long, order mlm ni esok ko suruh antar...


Milk Compound Choc
RM1.50/pcs

BIRTHDAY CAKE


Order dari Kak Ita.
Cake: Choc Moist, filling: Choc Fudge
Saiz 9"

Wednesday, December 14, 2011

SYIOKNYE CUTI......

Last week, wat decision gi bercuti dgn semua family kat Kalumpang Resort Training Centre.  Memang best, aku dah janji dgn anak-anak, pas aku wat kek-kek yang menimbun tu, aku kena bawa dia org gi holiday.  So cari hotel-hotel kat PD semua dah penuh, alih-alih cuba risik kat Kalumpang, yes! sib baik ada lagi.  Aku ambik 2 chalet. Kami pergi dlm 3 kereta, aku sekeluarga, mak & anak darezzz & angah (my sister sekluarga).  Sungai kat sini jenih & bersih, tapi agak deras.  Kolam mandi pun ada disediakan.  Sejuk sungguh, rasa nya air sungai jugak dlm pool tu.  Anak-anak enjoy sungguh.. Mlm tu kami wat bbq. Sewa tong & 2 paket arang RM50.  Aku ambik VIP Suite Chalet.  RM270 semalam.  Jalan nak masuk ke resort ni, kiri kanan ada pokok getah, n the best part is, pokok durian & rambutan bergayutan sana-sini.  Kami dapat gak merasa durian kampung yg baru gugur.  Org kampung situ jual.  Selonggok 5 biji RM10.  Murahkan.... Nak ke sini pun tak jauh sangat. Masuk ikut tol Tanjung Malim. Dari PJ dlm 1 jam aje dah sampai... so next time boleh plan gi sini lagi....














CHOC MOIST CAKE

Thanks Ina dari Kem. Pelajaran, Kompleks E, Putrajaya.


Tuesday, December 13, 2011

4 TIER WEDDING CAKE - BLUE / WHITE

Kek 4 tingkat. utuk wedding di Dewan Kejiranan Presint 9, Putrajaya.



CREAM COLOR

Kek yg teratas pengantin minta letakkan wording utk bg surprise pada kakak nya yang dah bertungkus lumus menjayakan majlis pengantin ini.