DURIAN CREPE

DURIAN CREPE
Terhangat di pasaran. Confirm sedap!!

Blog Archive

PAVLOVA - RM70

PAVLOVA - RM70
Size 8" with SPECIAL VANILLA CREAM & Mix fruits

MINI PAVLOVA

MINI PAVLOVA
Saiz 4", RM10 / pcs. Minima belian 4 pcs.Tambahan RM5 utk Strawberry

DOLL CAKE

DOLL CAKE

WEDDING CAKE PACKAGE 1 (STACKED)

WEDDING CAKE PACKAGE 1 (STACKED)
Cake size: 7" & 10", Choc Cake / Butter Cake, 10 pcs M size cupcake with cupcake wrapper, styrofoam stand with ribbon & knife with ribbon.

CHOCOLATE INDULGENCE CAKE

CHOCOLATE INDULGENCE CAKE
Size 8" RM80 . Layered with dark choc cream & white choc cream. Berat 2kg++

KEK HANTARAN (BUTTERCREAM)

KEK HANTARAN (BUTTERCREAM)

ALMOND LONDON

ALMOND LONDON

SWISS CARAMEL CHEESE CAKE

SWISS CARAMEL CHEESE CAKE
RM80, SIZE 8"/9"(Base: Choc Brownies, Top: Cream Cheese & Swiss Caramel

PRALINE (HURUF)

PRALINE (HURUF)

KEK CHOC KUKUS BERKEJU

KEK CHOC KUKUS BERKEJU
Lembut & sedap!!!

WEDDING CAKE PACKAGE 2 (TIER)

WEDDING CAKE PACKAGE 2 (TIER)
Cake size: 7" & 10", Choc Cake / Butter Cake, 12 pcs M size cupcake with cupcake r wrapper, styrofoam stand with ribbon, knife with ribbon & 4 pcs plastic pillar.

CUPCAKE HANTARAN

CUPCAKE HANTARAN

CHOCOLATE MOIST CAKE GANACHE WITH ROSES

CHOCOLATE MOIST CAKE GANACHE WITH ROSES
RM80 Size 8"

2 STACKED WEDDING CAKE

2 STACKED WEDDING CAKE

CHEEZY MUFFIN

CHEEZY MUFFIN

3 STACKED WEDDING CAKE

3 STACKED WEDDING CAKE

2 TIER WEDDING CAKE

2 TIER WEDDING CAKE
Buttercream - Size 8" & 10"

STRAWBERRY MOIST CHOC CAKE LAYERED WITH CHEESE

STRAWBERRY MOIST CHOC CAKE LAYERED WITH CHEESE
RM95, Size 9"

3 TIER WEDDING CAKE

3 TIER WEDDING CAKE
Buttercream - 8",10" & 12"

CUPCAKE

CUPCAKE

MOIST CARROT CAKE WITH CREAM CHEESE

MOIST CARROT CAKE WITH CREAM CHEESE
RM75 Size 8" (Carrot, Pineapple, Walnut & Kismis)

CHOC WALNUT BROWNIES

CHOC WALNUT BROWNIES

CUPCAKE BIRTHDAY

CUPCAKE BIRTHDAY

CHOCOLATE CHIP FAMOUS

CHOCOLATE CHIP FAMOUS

STEAMED BUTTER CREAM

STEAMED BUTTER CREAM
KEK HANTARAN

CORNFLAKES CLUSTER

CORNFLAKES CLUSTER
HOTSELLING!!!

KEK EDIBLE

KEK EDIBLE

BIRTHDAY CAKE

BIRTHDAY CAKE

STIM CHOC. MOIST CAKE (HOT SELLING!)

STIM CHOC. MOIST CAKE (HOT SELLING!)
SIZE 8" (ROUND) RM75 (Filling: Strawberry Cream Cheese. Topping: Choc Ganache

LOLICHOC

LOLICHOC

RED VELVET CAKE

RED VELVET CAKE
Size 8" RM80 (FILLING: CREAM CHEESE TOPPING: CREAM CHEESE & FRESH CREAM) . 1.5++kg

OREO CHOC

OREO CHOC

STACKED & TIER WEDDING CAKE

STACKED & TIER WEDDING CAKE

PRALINE

PRALINE

ALA OPERA SLICE CAKE

ALA OPERA  SLICE CAKE
36 pcs / RM40 (layered with coffee syrup, buttercream & choc ganache)

Daisypath Vacation tickers

Daisypath Vacation tickers

STRAWBERRY SLICE CAKE

STRAWBERRY SLICE CAKE
36pcs/RM36 Others flavor: mango, blueberry, kiwi, lemon

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE

EGG TART

EGG TART

ASSORTED TART & PIES

ASSORTED TART & PIES
Blueberry Cheese Tart, Choc Cheese Tart, Mini Apple Pie, Merinque Lemon Pie

CHOC GANACHE TART

CHOC GANACHE TART

FRUIT TARTLET

FRUIT TARTLET

4 TIER WEDDING CAKE

4 TIER WEDDING CAKE

FRUIT SLICE CAKE

FRUIT SLICE CAKE
25 pcs / RM38 (Assorted fruit, topping & filling whipping cream)

CHOC SLICE CAKE

CHOC SLICE CAKE
36 pcs / RM38 (Choc Buttercream & decorated with choc button)
Powered by Blogger.

Follow by Email

CREAM PUFF WITH SPECIAL FILLING

CREAM PUFF WITH SPECIAL FILLING
RM35/ 12"x12" box (36 pcs)

RAINBOW CAKE - RM90

RAINBOW CAKE - RM90
Original Recipe. Topping Fresh cream / filling: Cream Cheese, Size 8" tinggi kek 5". Berat 2kg++

Search This Blog

Loading...

CHOC CARAMEL - 8"

CHOC CARAMEL - 8"
RM75 (HAZELNUT SPONGE CAKE & SALTED CARAMEL CREAM)

RUSSIAN BLACK & WHITE

RUSSIAN BLACK & WHITE
RM95 size 8" (Filling & topping: Choc Ganache & Cream Cheese) 2kg++ So Yummy...

RICH CHOC MUFFIN

RICH CHOC MUFFIN

ECLAIR

ECLAIR
RM38/ 12"x12" box (36pcs)

KEK HANTARAN (FONDANT)

KEK HANTARAN (FONDANT)

BLUEBERRY CHEESE TART

BLUEBERRY CHEESE TART

PENGGUMUMAN

Untuk mengetahui harga BUDGET dan pakej door gift yang lain sila email ke kedaibnf@yahoo.com untuk keterangan lanjut.



Nak percuma wedding cake / cupcake Hantaran / kek Hantaran ????

Nak percuma wedding cake / cupcake Hantaran / kek Hantaran ????
Tawarkan dengan pembelian Door Gift BCS

Wednesday, October 24, 2012

MAJLIS PERKAHWINAN UDE - MUFFIN

Ha, baru ada kesempatan nk upload semua gambar semasa wedding ude (adik aku yang no. 5) atau nama sebenarnya Hidayah Said pd 14 okt kelmarin.  Di sebabkan kesanggupan aku menyediakan segala bentuk kek-kek masa hari bersejarah tu,  penat nya smp la ni terasa lagi. Apa yang aku dh buat...

i.  CHOC CHIP MUFFIN - 2,400 pcs.
 Banyak giler kan.. pasal masa menyediakan muffin dan ada yg dh siap bakar, box x sampai lagi, bila box dh ada masuk kan muffin, kami tengok ada ruang kosong lagi, muffin tu mcm terkontang kanting aje dlm box comel tu, so bg mengelakkan salah faham dari tetamu kami double kan kandungan muffin tu dari sebiji ke dua biji dlm satu box. So budget dlm 1,200 biji jadi 2,400 dgn tenaga kerja 5 org dan siap dlm masa 2 hari. Fuuhhhhh.... semua rasa ada, penat, letih, seronok, stress, nak nangis dll. so layan gambar ek masa proses nak siapkan muffin ni.. yang lain aku sambung kt atas nanti...



Choc Chip Muffin, Size M
Muffin yang lembut dan gebus ditaburi Choc chip dan conflakes hancur. Aku bersyukur sangat, jemputan kami boleh dikatakan semua puji Muffin ni, Sedap katanya. Gambar lain akan diupload lagi, aku nk tunjuk gambar kotak letak muffin ni, tp U Mobile aku very d slow lah few day ni...La ni aku update kt opis, gambar-gambar semua kt lap top rumah. Sabar ye...
Kotak-kotak yang bertimbun sedia utk diisi
Ni kat bahagian packing mempacking. Kt area ni aje aku leh tunjuk. Kawan membancuh & membakar x leh inteprem.. paham-paham ajelah ye..

Kotak yg dh siap diisi dan disusun kemas, senang nk buat kiraan nnt.

Ni kotak cenderahati tuk tetamu, cute kan..aku suka sebab combo color nye sesuai dgn tema kahwin ude ni, Pink & Blue. Cantik kan..

Ok ni bab Muffin, ada lagi tau yg aku wat utk wedding ude nnt kan laporannya...  

3 comments:

Wednesday, October 24, 2012

MAJLIS PERKAHWINAN UDE - MUFFIN

Ha, baru ada kesempatan nk upload semua gambar semasa wedding ude (adik aku yang no. 5) atau nama sebenarnya Hidayah Said pd 14 okt kelmarin.  Di sebabkan kesanggupan aku menyediakan segala bentuk kek-kek masa hari bersejarah tu,  penat nya smp la ni terasa lagi. Apa yang aku dh buat...

i.  CHOC CHIP MUFFIN - 2,400 pcs.
 Banyak giler kan.. pasal masa menyediakan muffin dan ada yg dh siap bakar, box x sampai lagi, bila box dh ada masuk kan muffin, kami tengok ada ruang kosong lagi, muffin tu mcm terkontang kanting aje dlm box comel tu, so bg mengelakkan salah faham dari tetamu kami double kan kandungan muffin tu dari sebiji ke dua biji dlm satu box. So budget dlm 1,200 biji jadi 2,400 dgn tenaga kerja 5 org dan siap dlm masa 2 hari. Fuuhhhhh.... semua rasa ada, penat, letih, seronok, stress, nak nangis dll. so layan gambar ek masa proses nak siapkan muffin ni.. yang lain aku sambung kt atas nanti...



Choc Chip Muffin, Size M
Muffin yang lembut dan gebus ditaburi Choc chip dan conflakes hancur. Aku bersyukur sangat, jemputan kami boleh dikatakan semua puji Muffin ni, Sedap katanya. Gambar lain akan diupload lagi, aku nk tunjuk gambar kotak letak muffin ni, tp U Mobile aku very d slow lah few day ni...La ni aku update kt opis, gambar-gambar semua kt lap top rumah. Sabar ye...
Kotak-kotak yang bertimbun sedia utk diisi
Ni kat bahagian packing mempacking. Kt area ni aje aku leh tunjuk. Kawan membancuh & membakar x leh inteprem.. paham-paham ajelah ye..

Kotak yg dh siap diisi dan disusun kemas, senang nk buat kiraan nnt.

Ni kotak cenderahati tuk tetamu, cute kan..aku suka sebab combo color nye sesuai dgn tema kahwin ude ni, Pink & Blue. Cantik kan..

Ok ni bab Muffin, ada lagi tau yg aku wat utk wedding ude nnt kan laporannya...  

3 comments: